Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008

Iceland Airwaves 2008Παρά τα προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, ξεκινάει την Τετάρτη και θα διαρκέσει 5 μέρες το μουσικό φεστιβάλ Iceland Airwaves στο Ρέικιαβικ. Είναι η δέκατη χρονιά που διοργανώνεται, είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην χώρα και επικεντρώνεται στην παρουσίαση νέων μουσικών από την Ισλανδία και το εξωτερικό.

Για όσους από εμάς δε θα έχουν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά, μπορούμε να ακούσουμε και να κατεβάσουμε από τη σελίδα του βρετανικού Guardian 10 ισλανδικά κομμάτια που επέλεξαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Από το Iceland Review μπορούμε να διαβάσουμε για τα σημαντικότερα συγκροτήματα από την Ισλανδία και το εξωτερικό που θα παίξουν στο φεστιβάλ, ενώ δίνονται και λινκς για τα σάιτ τους και τις σελίδες τους στο myspace.

3 σχόλια:

trol είπε...

Πάμε! Παμε!!
Με έστειλε ο Σουηδός (πολσεμ) καλά να ναι σ αυτό το βλογ, σούπερ, σούπερ λέμε, πάω να διαβάσω τώρα δλδ, α ρε και τους κασμέρευα τους Ισλανδούς γιάπηδες, 'nuff said, favorite blog πριν καν το διαβάσω :p

Michalis είπε...

Ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό και τα ωραία πράγματα που γράφεις!

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室