Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008

Φθινοπωρινό ταξίδι στην Ισλανδία


Φθινοπωρινό Ρέικιαβικ. Φωτογραφία από τη λίμνη Tjörnin (Τγέρνιν)
στο κέντρο της πόλης. Στα δεξιά το Δημαρχείο του Ρέικιαβικ.

Για το σαββατοκύριακο θα ήθελα να προτείνω μια από τις καλύτερες αφηγήσεις και παρουσιάσεις συγχρόνως που διάβασα για ταξίδι στην Ισλανδία. Πρόκειται για την ανάρτηση Ισλανδία (Ρέυκιαβικ - Γύρος νησιού) από τον χρήστη McElk στο ελληνικό ταξιδιωτικό φόρουμ travel stories μετά το πρόσφατο δεκαήμερο ταξίδι του με τη γυναίκα του στα μέσα Σεπτέμβρη (πριν την κρίση, έχετε το υπόψη σας και για τιμές που δίνει). Πέρα από την καλοοργανωμένη ταξιδιωτική πρόταση έξω από κάποιο τουριστικό γκρουπ και την παρουσίαση των όσων είδαν, έχει και πολύ ενδιαφέροντα οικονομικά στοιχεία για το ταξίδι. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις πολλές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει.

3 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Πολύ κατατοπιστική ανάρτηση, όντως!
Βρε λες να είναι ευκαιρία τελικά;

Michalis είπε...

Αν και πρέπει να δούμε που θα κατασταλάξει η ισοτιμία, νομίζω ότι πράγματι τώρα είναι ευκαιρία. Είπαμε, είναι έως και κυνικό να σκέφτεται κανείς έτσι όταν οι άλλοι χρεοκοπούν, αλλά μιλάμε για μια χώρα που ήταν πραγματικά πολύ ακριβή για τον ταξιδιώτη.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋